Scroll to top
f

Program de Afiliere

Active Records Agency îți oferă un program de afiliere prin care te poți bucura de comisioane excelente. Doar recomandă serviciile de Web Design și SEO cunoscuților tăi sau prietenilor tăi virtuali și te poți bucura de comisioane începând de la 40Euro/ recomandare.

f

Alătură-te programului nostru de afiliere și începe să câștigi acum!

Fii ambasador al serviciilor noastre și începe să câștigi. Cu siguranță ai un prieten/cunoștință care are o afacere. Recomandă-i serviciile de Web Design și SEO ale Active Records Agency și ajut-o să intre cu succes în mediul online. Astfel te vei bucura de recunoștință și de comisioane excelente. Profită de rețelele sociale și distribuie serviciile noastre. Atât de simplu e! 

Îți punem la dispoziție toate instrumentele pentru a putea începe. Fie că distribui link-ul de afiliat pe rețelele sociale sau fie că plasezi un banner pe site-ul tău, avem toate procesele automatizate. 

1-5 Vânzări / lună 40 € / vânzare
6-10 Vânzări / lună 60 € / vânzare
11-20 Vânzări / lună 75 € / vânzare
21+ Vânzări / lună Comisioane personalizate

Plăți săptămânale

Îți plătim comisioanele în fiecare săptămână. După ce ne asigurăm că recomandările tale sunt materializate, la 30 de zile după fiecare vânzare comisionul tău este plătit săptămânal.

Comisioane mari cu plăti săptămânale și perioadă scurtă de reținere

Cu cât recomanzi mai mult serviciile Active Records Agency, cu atât este mai mare comisionul/vânzare.

Nu numai asta, dar plătim comisioanele săptămânal fără praguri minime de plată. Și avem doar o perioadă scurtă de reținere – 30 de zile.

1-5 Vânzări / lună / 40 € / vânzare

6-10 Vânzări / lună / 60 € / vânzare

11-20 Vânzări / lună / 75 € / vânzare

21+ Vânzări / lună Comisioane personalizate

Modalități ușoare de a ne recomanda și de a câștiga comisioane

Procesul de recomandare e foarte ușor.

Obții linkul de afiliere și îl pui pe site-ul tău,  în postările de pe rețelele sociale, în descrierea videoclip-urilor sau pur și simplu îl dai contactelor tale în conversații sau prin email.

Am pregătit un ghid special pentru a te ajuta să faci exact acest lucru!

De ce să recomanzi Active Records Agency?

Active Records Agency oferă garanție completă pentru serviciile sale.  Astfel, poți sta fără griji atunci când ne recomanzi.

Funcționalitatea excelentă a  site-urilor realizate, alături de design-ul modern și responsive, au facut până acum să câștigăm încrederea clienților și a partenerilor noștri. 

Optimizăm fiecare website la viteză absolută

Fiecare website conceput de noi se bucură de încărcare rapidă, care contribuie pe langă la o mai mare retenție a vizitatorilor pe website la poziții ridicate în căutările pe Google.  

Soluții pentru o gamă largă de clienți

Oferim servicii atât pentru afacerile la început de drum cât și pentru cele mai avansate. Gama largă de servicii pe care o oferim acoperă toate necesitățile necesare dezvoltării unei afaceri în mediul online. 

Rezultatele noastre vorbesc de la sine

Realizăm website-uri de prezentare și magazine online care vorbesc pe limba clienților și reușesc să convertească de la prima vizită. Oferim garanție 100% pentru toate proiectele. 

Acces la unelte

Consultă toate avantajele de care te poți bucura și care te vor ajuta să câștigi mai mult. 

Campanii

Poți adăuga campanii de promovare

Banere

Ai acces la banere și link-uri personalizate

Rapoarte

Vezi rapoartele în timp real

Detalii de Plata

Competezi detaliile de plată

Ești gata să devii membru afiliat?

Colaborează cu Active Records Agency și începe să câștigi comisioane excelente pentru fiecare client venit din partea ta. 

COMISIOANE MARI CU PLATI SAPTAMANALE

Comisioane mari

Industria de web design este populară pentru comisioanele de afiliere ridicate, iar Active Records Agency se numără printre cei mai bine plătiți. Vă răsplătim pentru munca dvs. și pentru aprobarea serviciului nostru.

Plăți săptămânale și fără plată minimă

Vă plătim comisioanele săptămânal, chiar dacă ați făcut o singură vânzare. De asemenea, puteți alege să plasați un prag pentru plăți și să vă plătiți comisioanele în bloc.

Perioada scurtă de reținere

Avem o perioadă scurtă de reținere de 30 de zile de la efectuarea vânzării. Perioada de reținere este durata perioadei de restituire a banilor. După ce verificăm că vânzarea este validă, vă răsplătim pentru efortul depus.

MODURI UȘOARE DE A RECOMANDA CLIENȚII

Procesul de recomandare este foarte ușor odată ce vă înscrieți și obțineți linkul afiliat. Tot ce trebuie să faceți este să faceți acest link accesibil publicului dvs. Am pregătit un ghid prietenos, care vă ajută să înțelegeți elementele de bază ale programului de afiliere și vă oferă idei proaspete despre cum să ne adresați clienții.