Scroll to top

Branding și design creativ

Ai doar 2,6 secunde pentru a face o primă impresie puternică online.

a

Branding-ul se referă la crearea unei identități memorabile, care să captiveze atenția publicul țintă și să asigure creșterea vânzărilor. Te ajutăm să transformi afacerea ta într-un brand semnificativ, recunoscut și respectabil.

Rezultatele noastre vorbesc de la sine.

Prin crearea identității vizuale perfecte pentru afacerea ta ne propunem să atragem atenția publicului prin mai mult decât o simplă reîmprospătare a logo-ului.

Icon
Logo design

Un logo este punctul de plecare pentru majoritatea companiilor atunci când vine vorba de construirea unei prezențe online atăt online cât și offline. Un logo este esențial pentru a reflecta afacerea ta și pentru a te asigura că te distingi de concurenți. Acesta poate fi foarte simplu sau foarte sofisticat, însă este important să reflecte cât mai bine valorile și specificul afacerii tale. 

Icon
Business card

Ești mândru de cartea de vizită pe care o distribui clienților potențiali? Reflectă brandul, particularitățile și valorile afacerii tale?

Indiferent dacă dorești să oferi cărților tale de vizită un nou design sau dacă începi o afacere și vrei să le personalizezi în funcție de specificul acesteia, suntem aici pentru a te ajuta .

Icon
Banner

Banerele sunt instrumente de atragere a atenției vizitatorilor și in funcție de obiectivele afacerii, au rolul de a-i conduce să facă o anumită acțiune.

Echipa noastră creează bannere atrăgatoare și bine concepute, care atrag atenția cu ușurință într-o mare de distrageri și care reușesc să îndeplinească obiectivele pentru care au fost realizate. 

Icon
Afișe

În ziua de azi există o multitudine de modalități pentru a vă promova produsele, serviciile sau afacerea ca întreg.  Iar succesul tuturor ține de modul în care reusșim să atragem atenția.

Creăm pentru afacerea ta grafica pentru broșuri, pliante, afișe, cataloage sau grafica pentru postările în Social Media, pentru a te putea bucura de o prezență profesională atât în mediul online cât și offline. 

Icon
Flyere

În vremuri când totul devine digital, un flyer fizic poate fi o metodă de promovare încă eficientă, dacă are toate elementele bine puse cap la cap. 

Fie că dorești să promovezi un eveniment, să crești vânzările sau să atragi un public nou către produsele sau serviciile tale, designul flyerelor poate contribui la realizarea acestor obiective. Realizăm grafica care vorbește exact pe limba publicului tău țintă. 

Icon
Personalizat

Cum vrei să fie perceput brand-ul tău în piață? Ce elemente definesc afacerea ta? Ce te diferențiază de concurență?

Echipa noastră de design grafic te va ajuta să răspunzi la aceste întrebări prin crearea unei identități vizuale pentru afacrea ta, astfel încât toate elementele să se îmbine și să creeze un brand recunoscut și apreciat de cei care intră în contact cu el. 

Găsiți-vă identitatea

Branding-ul înseamnă mult mai mult decât un logo și o pagină de Facebook atrăgătoare. Afacerea ta trebuie să iasă din mulțime adoptând strategii convingătoare , oferind în același timp o experiență excelentă utilizatorilor. 

A

Grade

0
% PERFORMANȚA

A

Grade

0
% OPTIMIZARE
0
% CONVERSIE
0
Obiective de afaceri și personalitate

Analizăm în profunzime ceea ce își propune și ceea ce oferă afacerea ta publicului, pentru a te ajuta să realizezi acele obiective. Acest lucru ne ajută la crearea identității vizuale a afacerii tale și a materialelor care reușesc să o diferențieze de concurență.

0
Identificarea pieței

Cui se adresează produsele/ serviciile pe care le oferă afacerea ta? Cum reușești să atragi atenția publicului? Ce culori îi îndeamnă la acțiune? Cum vrei să fie perceput brand-ul tau? Punem toate aceste întrebări pentru a putea construi imaginea reprezentativă pentru afacerea ta.

0
Elemente vizuale

Design-ul siglei este doar o parte din procesul de branding. Există multe elemente vizuale care îl alcătuiesc și noi suntem alături de tine pentru a te asigura că nu omiți niciunul și toate respectă aceeași temă. Poți începe cu website-ul și toate elementele vor fi realizate în concordanță cu acesta.

Câteva din Proiectele noastre

Nevoile clienților definesc tipul de muncă pe care îl desfășurăm și iată câteva exemple de succes în acest sens.

Icon
Opencart
Icon
PrestaShop
Icon
Mangento
Icon
WordPress
Icon
Woocommerce
Icon
Laravel

Transparență

Cum lucrăm?

Tot ceea ce facem are un obiectiv de afaceri și un finisaj strălucit. 

Icon
Semnare contract
Icon
Planificare proiect
Icon
Analiză Completă
Icon
Realizare Website
Icon
Feedback
Icon
Optimizare SEO și Lansare

Cere o estimare și asigură succesul afacerii tale.

Beneficiezi de Optimizare SEO în pagină
și Integrare Google Analytics GRATUIT !

GRATUIT

Cât costă un website?

Bugetul este stabilit în funcție de complexitatea proiectului și de funcționalitățile dorite. Tot ce trebuie să faci este să ceri o estimare și echipa noastră iți trimite automat costul total.

Cât timp durează?

Perioada se stabilește tot în funcție de complexitatea proiectului. În general livrăm un site de prezentare între 5 si 30 zile, dar pentru proiecte mai mari este nevoie de mai mult timp.

Ce aveți nevoie de la mine?

Avem nevoie să ne furnizezi anumite informații pentru a înțelege cât mai bine afacerea ta, de imagini și feedback în finisarea proiectului. De restul ne ocupăm noi!

Cum începem?

Foarte simplu! Doar completează formularul de contact și echipa noastră va face pașii următori.

PAREREA LOR CONTEAZĂ

Ce spun clienții noștrii despre noi?

Să vorbim despre proiectul tău!

Trimite

Program de Afiliere

Active Records Agency îți oferă un program de afiliere prin care te poți bucura de comisioane excelente. Doar recomandă serviciile de Web Design și SEO cunoscuților tăi sau prietenilor tăi virtuali și te poți bucura de comisioane începând de la 40Euro/ recomandare.