Scroll to top

Ce facem

Social Media Marketing

Social Media Marketing

O strategie socială eficientă vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea , să vă mențineți prezența socială și să interacționați cu publicul.

Servicii de Web Design

Servicii de Web Design

Un site web nu trebuie doar să atragă atenția. Rolul unui site web este atragerea și implicarea utilizatorului , precum și comunicarea brandului tău și sensibilizarea cu privire la un produs sau serviciu

Optimizarea Motoarelor de Căutare

Optimizarea Motoarelor de Căutare

Optimizarea motoarelor de căutare este fundamentală pentru succes. Strategiile noastre SEO vor câștiga site-ului dvs. un clasament mai ridicat în rezultatele căutării. Vă îmbunătățim fluxul de trafic și creștem vânzările pentru operațiunile dvs. bazate pe web.

Pay Per Click

Pay Per Click

Livrăm rezultate care ajută clienții noștri realizarea obiectivelor în afaceri . Gestionăm zilnic conturile clienților noștri și monitorizăm prețurile ofertelor și bugetele pentru a ne asigura că maximizăm ROI .

Email Marketing

Email Marketing

Experții noștri folosesc instrumente, strategie, implementare și urmărirea rezultatelor pentru a obține cele mai bune rezultate și implicare de brand .
Avem grijă de strategia dvs. completă de marketing prin e-mail de la proiectarea șabloanelor până la urmărire și raportare.

Servicii la Schimb

Servicii la Schimb

Active Records Agency îți propune să oferi servicii de schimb care te vor ajuta să te bucuri de noi oportunități de creștere , să folosești stocuri inactive și, în final, să obții un website, optimizare seo, marketing digital ce rezultă mai multe vânzări .

Parerea lor contează

Ce spun clienții noștrii
despre noi.

Ei sunt cei mai buni! Recomand!
„Ne-au ajutat cu proiectul nostru. Este unul mare, dar nimic nu pare dificil pentru ei. Vrem să promovăm România, prin intermediul site-ului nostru și SEO pe care le-au făcut, ne-au ajutat să clasăm primele poziții pe Google. Ei sunt cei mai buni! Recomand! ”
Discover Romania

Owner

Îi recomand cu mare drag.
„Când ne-am gândit la acest proiect, am spus că ar trebui să găsim o agenție care să ne ajute să ne atingem obiectivele. Și am găsit-o. Este o agenție foarte prietenoasă, tot timpul aici pentru tine. Programul lor de mentenanță este cel mai bun. Îi recomand cu mare drag. “
Vivianne

Owner

“ Michael and his team did an amazing job with our full website design in Dublin. The site looks awesome! I’d highly recommend Active Records Agency.”
CC Painting Decorating

Owner