Scroll to top

Cine Suntem?

Strategie &
Direcții.

Urmărim relații bazate pe transparență, persistență, încredere reciprocă și integritate cu angajații, clienții și alți parteneri de afaceri.

Impact Creativ
0%

Website
UX/UI Design.

Echipa noastră de specialiști oferă în mod constant rezultate extraordinare, combinând idei creative cu vasta noastră experiență.

Vă putem ajuta să construiți o relație durabilă și semnificativă cu clienții dvs. prin implicarea lor în cadrul brandului dvs. folosind social media.

Capacități

Lucrăm în domeniile de Web Development, Optimizarea motoarelor de căutare, Social Media Marketing și a Producției Foto/Video.

Parerea lor contează

Ce spun clienții noștrii
despre noi.

Ei sunt cei mai buni! Recomand!
„Ne-au ajutat cu proiectul nostru. Este unul mare, dar nimic nu pare dificil pentru ei. Vrem să promovăm România, prin intermediul site-ului nostru și SEO pe care le-au făcut, ne-au ajutat să clasăm primele poziții pe Google. Ei sunt cei mai buni! Recomand! ”
Discover Romania

Owner

Îi recomand cu mare drag.
„Când ne-am gândit la acest proiect, am spus că ar trebui să găsim o agenție care să ne ajute să ne atingem obiectivele. Și am găsit-o. Este o agenție foarte prietenoasă, tot timpul aici pentru tine. Programul lor de mentenanță este cel mai bun. Îi recomand cu mare drag. “
Vivianne

Owner

“ Michael and his team did an amazing job with our full website design in Dublin. The site looks awesome! I’d highly recommend Active Records Agency.”
CC Painting Decorating

Owner

Cere o estimare și
asigură succesul afacerii tale.

Beneficiezi de , Optimizare SEO în pagină
și Integrare Google Analytics GRATUIT !

GRATUIT