Scroll to top

Marketing Afiliat

Ajungi la oamenii potriviți la momentul potrivit. 

w

Marketingul afiliat este un mod fiabil de a-ți dezvolta afacerea. Include-l în strategia de creștere a portofoliului de clienți și plătește doar pentru rezultate.

Rezultatele noastre vorbesc de la sine.

Campanii axate pe creșterea traficului, creșterea gradului de recunoaștere a brandului  și transformarea vizitatorilor în clienți, pot fi obiectivele programului tău de afiliere. Daca vrei să fii sigur că funcționează fără probleme, echipa noastră te poate ajuta. 

Icon
Google Business
Icon
Bing
Icon
Google Ads
Icon
Gmail
Icon
Facebook Business
Icon
Youtube

Strategii de marketing afiliat bazate pe date

Ne propunem ca fiecare interacțiune cu publicul tău să fie una semnificativă – mai ales atunci când este vorba de marketing afiliat.

A

Grade

0
% PERFORMANȚA

A

Grade

0
% OPTIMIZARE
0
% CONVERSIE
Colaborând îndeaproape cu echipa noastră de SEO, putem viza piața țintă pe care să o conducem spre site-ul tău și te putem ajuta să găsești partenerii potriviți pentru programul tău de afiliere.
0
Analiza concurentului

Urmărim ceea ce fac concurenții tăi, analizând ce funcționează pentru ei și ce nu. Astfel, putem crea cea mai bună strategie pentru tine, care să te diferențieze de ei și să aducă plus valoare serviciilor tale.

0
Manager de strategie dedicat

Dacă ai întrebări și nelămuriri despre marketingul afiliat, îți punem la dispoziție un manager de strategie dedicat, cu care vei putea discuta toate detaliile pentru a te putea bucura de rezultate maxime.

0
Măsurarea rezultatelor

După încheierea campaniei de marketing afiliat, realizăm un raport în care măsurăm rezultatele și tragem concluziile. Vei putea vedea ce beneficii a adus afacerii tale derularea campaniei.

Câteva din Proiectele noastre

Nevoile clienților definesc tipul de muncă pe care îl desfășurăm și iată câteva exemple de succes în acest sens.

Icon
Opencart
Icon
PrestaShop
Icon
Mangento
Icon
WordPress
Icon
Woocommerce
Icon
Laravel

Transparență

Cum lucrăm?

Folosim cele mai bune Strategii de de Marketing Afiliat.

Icon
Semnare contract
Icon
Planificare proiect
Icon
Analiză Completă
Icon
Realizare Website
Icon
Feedback
Icon
Optimizare SEO și Lansare

Cere o estimare și asigură succesul afacerii tale.

Beneficiezi de Optimizare SEO în pagină
și Integrare Google Analytics GRATUIT !

GRATUIT

Cât costă un website?

Bugetul este stabilit în funcție de complexitatea proiectului și de funcționalitățile dorite. Tot ce trebuie să faci este să ceri o estimare și echipa noastră iți trimite automat costul total.

Cât timp durează?

Perioada se stabilește tot în funcție de complexitatea proiectului. În general livrăm un site de prezentare între 5 si 30 zile, dar pentru proiecte mai mari este nevoie de mai mult timp.

Ce aveți nevoie de la mine?

Avem nevoie să ne furnizezi anumite informații pentru a înțelege cât mai bine afacerea ta, de imagini și feedback în finisarea proiectului. De restul ne ocupăm noi!

Cum începem?

Foarte simplu! Doar completează formularul de contact și echipa noastră va face pașii următori.

PAREREA LOR CONTEAZĂ

Ce spun clienții noștrii despre noi?

Să vorbim despre proiectul tău!

Trimite

Program de Afiliere

Active Records Agency îți oferă un program de afiliere prin care te poți bucura de comisioane excelente. Doar recomandă serviciile de Web Design și SEO cunoscuților tăi sau prietenilor tăi virtuali și te poți bucura de comisioane începând de la 40Euro/ recomandare.